Lag dine egne spill

Sommerkurs

Ground

500

elever

2000+

spill

3

byer

Bitcamp er det beste stedet å lære seg å lage egne spill.Vi lærer barn og unge om entreprenørskap, design, programmering og mye mer ved å lage morsomme og engasjerende spill. Dette gjør vi i alle ferier og etter skoletid for de mellom 6 og 19 år.

Bitcampopplevelsen

Hvordan er det å være på Bitcamp? Se et intervju med eleven Ronja og hennes far Simon her!

Se våre kurs

Bygg på Bitcamp måten

Runner
Design spill

Lær å designe et spill. Fra ide til design av spillmekanikken og interaksjonsdesign. Lag egne spillkarakterer, bakgrunner og andre grafiske komponenter.

Code
Lær å programmere

Lær deg å programmere. Lær emner innen datateknikk som variabler, funksjoner, if-setninger, løkker og klasser. Det er gøy!

Publish
Publiser dine spill

Lær å presentere ideen din foran andre og publisere spillene du lager. På den måten kan du dele det du har laget med venner og bekjente!

Lær mer

Våre elever elsker oss

Espen

Espen

På bare 5 dager lærte jeg meg at jeg trenger for å begynne å kode for meg selv. Lærerne var veldig dyktige og hvis jeg hadde et spørsmål, selv om det ikke var relevant til spillet vi lagde så fikk jeg et godt å lærererikt svar!

Beatrice

Beatrice

En ting jeg VIIRKKELLIGGGG likte var at jeg kan nå begynne å kode for meg selv, lærerne var VEEELLDDIIGGGG tydelige. Jeg tror at jeg kan nå lage mitt drømmespill! Og jeg lærte hvordan på bare en uke! Hvis du skal begynne på dette kurset bør du knapt klare å vente!

Les flere anmeldelser

Ta våre kurs